Održana redovna skupština udruge Slatki život i proslavljen 10. rođendan

Održana redovna skupština udruge Slatki život i proslavljen 10. rođendan

27. rujna 2014. godine u jutarnjim satima u Eastwest Beach Clubu Banje održali smo redovnu Skupštinu udruge  i obilježili deset godina postojanja.

 
U radnom dijelu usvojili smo izvješća za prethodno razdoblje, izabrali tijela uprave i plan rada za naredno razdoblje. Prezentacijom slika prisjetili smo se svih naših lijepih i radosnih zajedničkih trenutaka provedenih u prethodnih 10 godina. Djeca su imala svoj program na plaži, a adrenalin je podignulo glisiranje po uzburkanom moru. Nakon ugodno provedenog vremena, u restoranu je nastavljena proslava rođendana, a na jelovniku je bila ukusno pripremljena hrana i rođendanska torta. Dubrovačka televizija je snimila emisiju o radu Udruge i pratila tijek događanja.
Proslava i program su trajali dobrih pet sati. Djeca su se zajedno sa svojim roditeljima međusobno družila izmjenjujući iskustva u borbi protiv dijabetesa. Ponosni smo na ovo proteklo desetogodišnje razdoblje u kojem smo uspjeli nizom akcija ukazati na potrebe naše djece i poboljšati kvalitetu liječenja u Općoj bolnici Dubrovnik.
 
Dobrotvoran rad Udruge usmjeren je i na podršku i informiranje djece i roditelja, a ukupno brojimo 114 članova. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji postoji 50-tak djece koja boluju od šećerne bolesti, a primjetan je porast broja djece tijekom posljednjih godina. Ako se nastave postojeći trendovi, ova brojka će i dalje rasti. 
 
Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i omogućili provođenje ciljeva i uspješan rad u proteklom vemenu. Najavljujemo nastavak aktivnosti za Svjetski dan šećerne bolesti 14. studenog.
 
HSDU čestita rođendan našoj udruzi!

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.