Biciklijada „Biciklom do zdravlja“

Biciklijada „Biciklom do zdravlja“

Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin i Radio Megaton organizirali su  humanitarnu biciklijadu „Biciklom do zdravlja“ koja je održana 24. svibnja 2014.

 
U ranim jutarnjim satima na startu se okupilo oko 150 biciklista koji su krenuli putem Jalkovca, Poljane Biškupečke do Beretinca – Seljačkog turizma Šinko, gdje je nastavljeno druženje uz nagradne igre i zabavni program. Svi koji su se priključili biciklijadi mogli su s 10,00 kuna sudjelovati u velikoj humanitarnoj tomboli putem koje su se prikupljala sredstva za odlazak djece u edukativni kamp u Puli – Premanturi ovo ljeto. U kamp će ove godine otići petero djece oboljele od šećerne bolesti iz Varaždinskog društva, a Društvo participira za svako dijete s 1.500,00 kuna.
Zahvaljujući dobrim ljudima, sponzorima i svim biciklistima, Društvo je prikupilo 7.500 kuna potrebnih za odlazak naše djece u Edukativni kamp. Sudionici biciklijade osvojili su brojne nagrade, a najsretnija Martina osvojila je bicikl Felt. Najmlađi biciklist imao je 5 godina, a najstariji 73.
Ovim putem zahvaljujemo svim dobrim ljudima našega grada i okolice što dugi niz godina sudjeluju u humanitarnoj akciji „Biciklom do zdravlja“ te pokazuju svoje veliko srce za „slatke“.

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.