IDF Europe Youth Leadership Camp

IDF Europe Youth Leadership Camp

Od 7. do 13. srpnja 2014. po prvi puta u Hrvatskoj održao se IDF Europe Youth Leadership Camp u suradnji s Hrvatskim savezom dijabetičkih udruga u Termama Jezerčica  u Donjoj Stubici.

 
24-ero mladih osoba oboljelih od dijabetesa  iz cijele Europe u pratnji liječnika i medicinskih sestara okupilo se kako bi u tjedan dana stekli svo potrebno znanje o osnivanju udruga, podizanju svijesti o pojavnosti šećerne bolesti,  međusobnog povezivanja mladih osoba oboljelih od dijabetesa, važnosti tjelesne aktivnosti u regulaciji šećerne bolesti, pisanju projekata, samofinanciranju udruga i slično.
Osim službenog programa bilo je i slobodnog vremena da svi sudionici kampa istraže prekrasni Zagorski kraj te da prošeću Zagrebom koji ih je oduševio.
Nakon završenog kampa ne sumnjamo da će ova grupa mladih osoba zajedno raditi na dobrobiti osoba oboljelih od šećerne bolesti. Treba vjerovati u misao da na mladima svijet ostaje tako da je organizacija ovakve vrste kampa neophodna. Hrvatski savez dijabetičkih udruga zahvaljuje IDF Europe na iskazanom povjerenju u provedbi kampa.
 
  
 
  
 
  

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.