Dani Udruga 2012. – promocija rada Kluba dijabetičara

Dani Udruga 2012. – promocija rada Kluba dijabetičara

Povodom manifestacije Dani Udruga 2012., održan je 16. lipnja Dan otvorenih vrata udruga širom Hrvatske. Klub osoba sa dijabetesom „Za bolji život“ iz Ivanić-Grada prijavio je svoje sudjelovanje i te subote svojim sugrađanima predstavio svoj dosadašnji rad  kroz fotografije i objavljene članke.

 

Predstavnici Kluba osoba s dijabetesom i GDCK Ivanić-Grad  sudjelovali su na Danima Udruga 2012. koji su održani od 14.06.-16.06. 2012. Otvorenje Dana Udruga bilo je upriličeno u prostoru Nacionalne i sveučilišne knjižnice Zagreb, a potpredsjednica Vlade RH Milanka Opačić svečano je otvorila Dane Udruga 2012.
Osim plenarnih rasprava koje su se održavale kroz sva tri dana trajanja manifestacije na različitim lokacijama u Zagrebu, sve prijavljene udruge imale su mogućnost predstaviti svoj rad i aktivnosti na Danima otvorenih vrata u subotu 16.06.2012. Dani otvorenih vrata održavaju se u gradu iz kojeg udruga ili klub dolazi, a cilj je približiti aktivnosti kluba ili udruge što većem broju sugrađana.
Klub osoba s dijabetesom „Za bolji život“ poslao je prijavu za sudjelovanjem na manifestaciji Dana otvorenih vrata 16. lipnja 2012. godine u sklopu Dana udruga 2012. koje organiziraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO - ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.
Nastojali smo na taj način, zajedno s organizatorima,  doprinijeti upoznavanju građana i šire javnosti s vrijednim programima i projektima od interesa za opće dobro koje provodi naš Klub i druge udruge u Republici Hrvatskoj.
Budući da je Klub tijekom lipnja imao zaista značajne projekte i  manifestacije koje je organizirao (prodajni štand na Obrtničkom sajmu, III. Susret udruga i klubova dijabetičara, sudjelovanje na tradicionalnoj biciklijadi, edukativno predavanje o uzgoju jama, batata i stevije, organizirani izlet na Papuk), Odbor Kluba odlučio je 16.06. na Trgu V. Nazora postaviti promotivni štand sa dokumentacijom o radu Kluba.
Postavljeni su promotivni panoi na Trgu V. Nazora u Ivanić-Gradu. Panoi su sadržavali fotografije, isječke iz novina, pozive o održanim predavanjima i ostali materijal vezan za aktivnosti Kluba koje su provođene od 2009. godine (od početka rada Kluba). Uz promotivne panoe naši članovi dijelili su letke o Klubu i radu CK i informirali građane gdje se mogu učlaniti i kako se aktivno uključiti u rad Kluba. Uz ostalo, svaki prolaznik dobio je ukrašenu jabuku (simbol Kluba), ali i podsjetnik na pravilnu prehranu koju između ostalog Klub promovira.

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.