Izdanja

Dijabetes / Slatki život – glasilo Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga

Časopis Dijabetes-Slatki život službeno je glasilo Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. Namijenjen je prvenstveno osobama sa šećernom bolešću – članovima udruga, ali svojim znanstveno-popularnim sadržajem posvećenim zdravlju, nastoji biti interesantan i mnogo širem čitateljstvu. 

Časopis izlazi 6 puta godišnje u neparnim mjesecima u nakladi od 30 000 primjeraka, besplatan je i distribuira se kroz Maxi i Super trgovine Konzuma u Republici Hrvatskoj, direktno našim pretplatnicima, te članovima kroz naše dijabetičke udruge.

Upute autorima
Ako ste voljni surađivati i pisati za časopis Dijabetes-Slatki život molimo Vas, ukoliko ste u mogućnosti, da se prilikom dostave vaših radova za časopis pridržavate tehničkih uputa Uredništva koje možete dobiti na našoj adresi.
Uredništvo zadržava pravo redakture, korekture i kraćenja tekstova uz poštivanje autorskih prava. Rukopisi, slike i crteži se ne vraćaju ukoliko to nije izričito dogovoreno.

Sugestije i ideje
Ukoliko čitate ove stranice, a imate neke sugestije ili ste pak voljni surađivati s nama javite nam se telefonom na broj Uredništva ili putem e-maila. Svaka pomoć nam je dobrodošla.

Oglašavanje
Ako ste zainteresirani za oglašavanje u časopisu molimo obratite se na adresu Uredništva: Ilica 48/II, 10000 Zagreb ili e-mailom na casopis@dijabetes.hr.

Časopis na kućnu adresu
Časopis je besplatan, a ukoliko ga želite primati na kućnu adresu naplaćujemo troškove poštarine u iznosu od 30 kn koju treba uplatiti na žiro račun Saveza IBAN: HR6223600001101494782 (uz naznaku u rubrici "poziv na broj" 12-JMBG za pojedinca ili 5-MB za pravne osobe). Potvrdu o uplati s adresom OBAVEZNO poslati na fax: 01 4847 807 ili na casopis@dijabetes.hr

 

Tražilica

Copyright © 2020 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.