8. Zimski kamp u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

8. Zimski kamp u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Udruga Slatki život se vratila s uspješno organiziranog 8. zimskog kampa za djecu oboljelu od dijabetesa i njihovih roditelja.

 
Ove zimske praznike djeca i roditelji proveli su u zimskom vikend druženju u Dubrovačkim Vrtovima Sunca od 03.-05. siječnja 2014. godine.
Promijenili smo mjesto održavanja kampa zbog gospodarske situacije u društvu i prometne izoliranosti našega Grada i juga Republike Hrvatske, ali nismo zažalili. Uspjeh je što smo okupili i zbližili članove s područja Konavala, Župe Dubrovačke, Grada Dubrovnika i otoka Korčula. 
 
Nakon kratkog puta ugodno smo smješteni u Radisson Blu & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Iznenadila nas je široka ponuda sadržaja u spa i sportskom centru. Animatori su kroz zabavne programe organizirali sportska natjecanja u košarci, nogometu, badmintonu, penjanju na zid i ostalim, a djeci se svidjela Bitka Bandova – Nintendo Wii natjecanje. 
 
Dobrim raspoloženjem rastjerali smo kišne oblake i u subotu organizirali Paintball. Dobro smo se maskirali, naoružali i odmjerili snage na terenu u avanturi, u ugodnom okruženju i lijepom sunčanom vremenu. Nakon “borbe” organiziran je roštilj za sve i izmjenjivane su “ratne” priče. Roditelji su bili sretni i zadovoljni, jer poslije aktivnosti šećeri u krvi su bili u normali.
 
U nedjelju je organiziran SPA Aqua aerobik, a nakon ukusnog ručka, bili smo spremni za povratak svojim domovima.
 
Vrijeme provedeno u Dubrovačkim Vrtovima Sunca ostat će nam u nezaboravnom sjećanju. Bilo je to jedno novo iskustvo, a koje odiše optimizmom toliko potrebitim obiteljima čije se dijete razboljelo od ove kronične bolesti.
 
Boravak je financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, donatora i roditelja udruge, a svima od srca  zahvaljujemo.

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.