Edukativno - rehabilitacijski kamp u Premanturi kraj Pule

Edukativno - rehabilitacijski kamp u Premanturi kraj Pule

Ljetni kamp za djecu i mlade sa šećernom bolesti od 24. lipnja do 01. srpnja 2017. u Premanturi kraj Pule.

 
 
Ljeto, more, sunce i super ekipa! Zvuči odlično, zar ne? Pridružite nam se i ove godine u ljetnom kampu za djecu i mlade sa šećernom bolesti Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. Boravak u kampu zamišljen je kao spoj odmora, rekreacije, edukacije, zabave  sporta. Dok polaznici ljetuju i bezbrižno uživaju u zelenilu prirode, imaju mogućnost nešto i naučiti. Stoga vas osim vrhunske zabave čeka mnoštvo edukativnih i informativnih sadržaja i igara.
 
Budući da je dijabetes stanje koje zahtijeva stalno praćenje i kontrolu, za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženo je stručno medicinsko osoblje, iskusni tim liječnika, psihologa i medicinskih sestara. Djeca u kampovima uče kako pravilno donositi odluke, postaju odgovorni, samostalni, ali i sudjeluju u timskom radu, razvijaju svoju kreativnost, samopouzdanje i povjerenje. Kroz takav oblik edukcije u trajanju od sedam dana polaznici će najlakše usvojiti nova znanja o dijabetesu i načinima kako se najbolje nositi sa stresnim okidačima brojnih bolesti svakodnevnice.
 
I ove godine kamp će se održati u već svima dobro poznatoj Premanturi kraj Pule od 24. lipnja do 01. srpnja. Vaš minimalni doprinos sudjelovanju u kampu ove godine iznosi samo 1.300,00 kn. Ostatak financijskih sredstava osigurava Hrvatski savez dijabetičkih udruga koji svake godine pokušava prikupiti sredstva i omogućiti što nižu cijenu kampa.
 
U cijenu su uključeni: 24-satna medicinska skrb, smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s vlastitim kupaonicama, prijevoz autobusom Zagreb-Premantura-Zagreb, puni pansion s pet obroka dnevno, osiguranje, te brojne druge aktivnosti unutar kampa.
 
Ako imate između 10 i 16 godina, želite se družiti sa svojim vršnjacima, steći nova poznanstva i razmijeniti iskustva o svom dijabetesu prijavite se do 31. svibnja, odnosno do popunjenja mjesta. Požurite jer je broj mjesta ograničen!
Za kamp se možete prijaviti direktno preko online obrasca: Prijava za kamp Premantura 2017
 
Drugi način je da ispunite obrazac (preuzmite ga ovdje u wordu) te ga pošaljete na mail kamp@dijabetes.hr, faxom na 01 4847 807 ili poštom na adresu HSDU, Ilica 48/II, 10000 Zagreb
 
 
 
Sve dodatne informacije možete saznati na
 
Telefon HSDU-a: 01 4847 807
 
Veslimo se vašem dolasku!

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.