Ljetni kamp za djecu i mlade sa šećernom bolesti

Ljetni kamp za djecu i mlade sa šećernom bolesti
 
HSDU je i ove godine tradicionalno organizirao ljetni kamp za djecu i mlade sa šećernom bolesti. Kamp se održao u Premanturi kraj Pule 24.6.-1.7.2017. godine sa četrdesetak sretnih i dobro zabavljenih sudionika.
 
 
Ovako dobru zabavu teško je opisati riječima, zato vam donosimo na linku SLIKE IZ KAMPA.
 
Zahvaljujemo našim neizostavnom iskusnom i izvrsnom medicinskom timu sastavljenom od liječnika i medicinskih sestara iz Klinike za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice – dr. Lavinii La Grasti Sabolić, sestrama Danieli i Ivi, iz KBC Merkur SK Vuk Vrhovac – dr. Mladenu Grgureviću i sestri Iris, psihologinji Klinike za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice Lani Žigić, kao i treneru Ivanu Mitroviću koji su svojim kreativnim radionicama i aktivnostima učinili učenje i igru zabavnima.
 
U sklopu našeg rehabilitacijsko rekreativnog kampa naučili smo puno, a još više se nezaboravno družili, zabavljali, uživali, smijali se, pjevali.
Posjetili smo pulski akvarij, kao i nacionalni park Brijuni.
Hvala našim dobrim tetama kuharicama, konobaricama i Anti iz hostela u Premanturi, super ste!
 
Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su omogućili da i ove godine napravimo kvalitetan kamp, bez čije pomoći to ne bi bilo moguće! 
 
 
Osvrt djece
 
Meni se sve ovo jako, jako svidjelo. Svaki dan je nešto novo i svima ovo preporučujem.
Gabriel Zetić
 
U dijabetičkom kampu sam prvi put i stvarno mislim da sigurno idem i iduće godine. Najljepše mi je bilo na plaži. Kupali smo se i smijali. Bio je jako lijepo.
Dora Rimac
 
Prvi put sam u dijabetičkom kampu  - super je! Stekla sam puno novih prijatelja (vršnjaka). Radimo i puno zabavnih stvari, kao na primjer: kupamo se, imamo partije, učimo, jedemo sladoled, a i pizzu! Ići ću i sljedeće godine u kamp da se zabavljam i steknem još prijatelja koji bi mogli biti i vi!
Iva Vrđuka
 
Ovaj kamp je zakon! Mislim, kao prvo upoznala sam stvarno super i “kul” ljude. Najbolje mi je kad smo svi zajedno na plaži i svi se sa svima družimo, mislim i u hotelu se družimo, ali plaža je plaža. Nimalo mi se ne sviđa ono dizanje u 7:00 ujutro! Grozota, užas…  Ali, ipak to je jedina loša stvar. I zakon mi je medicinsko osoblje! Najviše su se, po meni, istaknuli trener Ivan, voditeljica Nataša i psihologinja Lana. Iduće godine dolazim svakako! Uglavnom, kamp je zakon i barem jednom bi trebali otići! 
Laura Crvenka
 
 
Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.