Besplatni pilates za žene

Besplatni pilates za žene

Cijenjene članice,
u okviru znanstvenog projekta MZOS-a broj 034-3337 traže se članice  koje bi bile voljne sudjelovati u programu organizirane tjelesne aktivnosti (grupni satovi Pilatesa) tri puta tjedno u tijeku 6 tjedana. Početak uključivanja u vježbanje će biti tijekom listopada 2012.

 

U ovom dijelu istraživanja članice bi trebale biti dobi između 25-50 godina koje boluju od DM tip1 i bez komplikacija koje im onemogućuju aktivno sudjelovanje u satovima koji će se sastojati uglavnom od aerobnog uvoda, te vježbi snage umjerenog intenziteta. Satovi su besplatni, a članice koje uredno pohađaju satove dobiti će po završetku prvog dijela još 6 tjedana vježbanja na poklon. Satovi će se održavati u fitness centrima u jugozapadnom dijelu Zagreba (Prisavlje, PON- SRI- PET u 19 ili 20h) ili na Ravnicama (PON- SRI- PET u 18h).
Obaveza pristupnica biti će:
• ispunjavanje ankete po završetku programa
• odlazak u laboratorij  prije i po završetku programa na kontrolu nekih parametara u krvi
• potpis na evidencijskom  listu na recepciji pri dolasku na sat

Lijepo molimo zainteresirane članice koje ozbiljno misle da mogu sudjelovati u programu i koje neće izostajati s programa da se prijave na ovaj link po čemu će biti osobno kontaktirane ako ispunjavaju uvjete. Raspoloživih mjesta je 16.

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.