Radionica za roditelje i djecu

Radionica za roditelje i djecu

Edukativna radionicu za roditelje i djecu oboljelu od šećerne bolesti

 

Radionica za roditelje i djecu

 

Hrvatski savez dijabetičkih udruga ponovno organizira „Edukativnu radionicu za roditelje i djecu oboljelu od šećerne bolesti“, koja će se održati 5. i 6. listopada 2019. na Sljemenu, u hotelu Tomislavov dom.

Radionica traje dva dana, a sudjeluju roditelji s djecom oboljelom od šećerne bolesti. Prigoda je to da roditelji na jednom mjestu dobiju važne informacije i odgovore na svoja pitanja i nedoumice vezane za regulaciju dijabetesa, bilo da je riječ o onima koju su se s tom kroničnom bolešću u obitelji sreli po prvi puta ili onima koji s njome žive već neko vrijeme.

Kroz predavanja stručnjaka i različite radionice te razmjenu dragocjenih iskustava s osobama koje dugo boluju od šećerne bolesti i pozitivne primjere života s dijabetesom, roditelji i njihovi mališani steći će nova znanja i vještine nužne za pravilnu regulaciju bolesti. Uz to, sudjelovanje na radionici uvijek je prilika za ugodno druženje, međusobno povezivanje i stjecanje novih prijatelja.

Tijekom dvodnevnog susreta, nudimo vam puni pansion, predavanja i radionice.

 

Cijena za članove udruga:

Odrasli/roditelji: 150,00 kuna

Dijete s dijabetesom: 50,00 kuna

Brat, sestra u pratnji: 100,00 kuna.

 

Prijaviti se za sudjelovanje možete do 15. rujna 2019. ili do popune kapaciteta na  www.dijabetes.hr/radionicazaroditeljeidjecu ili ispunjavanjem obrasca (preuzmite ga ovdje u wordu) te ga pošaljite na e-mail: dijabetes@dijabetes.hr

Vaša prijava će biti u potpunosti prihvaćena uplatom na račun HSDU-a, IBAN: HR6223600001101494782.

Kako je broj mjesta ograničen, molimo prije uplate kojom osiguravate svoje sudjelovanje, nazovite broj 01 4847 807, kako biste provjerili ima li još slobodnih mjesta.

Sve dodatne informacije možete dobiti u uredu HSDU-a na telefon 01 4847 807.

 

Veselimo se skorom susretu i razmijeni iskustva na Sljemenu.

Hrvatski savez dijabetičkih udruga

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.