Škola trčanja: Druženjem protiv viška kilograma

Škola trčanja: Druženjem protiv viška kilograma

Živite u začaranom krugu sjedenja i vožnje automobilom do radnog mjesta gdje opet sjedite satima pred kompjuterom? Na kraju dana opet sjedate u automobil i vozite se doma gdje večeri provodite zavaljeni na kauču? Prekinite začarani krug i upišite se u školu trčanja za početnike!

 

Nakon iznimno uspješne prve škole trčanja za odrasle održane prošle godine koju je pohađalo 90 polaznika, Društvo športske rekreacije 'Aktivan život' iz Zagreba najavljuje početak upisa u drugu školu trčanja koja kreće 19. ožujka 2012.

U školu se mogu prijaviti svi odrasli građani, bez obzira na prethodno sportsko (ne)iskustvo koji žele vježbanjem u grupi i na zabavan način te uz stručno vodstvo - naučiti pravilno trčati i završiti svoj prvi polumaraton.

Cilj ove škole je sustavnim pristupom i postepenim napretkom od početnika napraviti trkača. Pri tome svako od polaznika može ostvariti svoje osobne ciljeve zbog kojih su počeli trčati - gubitak težine, trčanje polumaratona, poboljšanje zdravstvenog stanja, provođenje više vremena u prirodi, druženje.

Škola počinje 19. ožujka 2012. i traje osam mjeseci. Treninzi se održavaju tri puta tjedno po sat vremena na savskom nasipu kod Boćarskog doma. Od ove godine se škola trčanja može kombinirati i s planinarenjem nedjeljom po Medvednici (osobito se preporuča onima koji žele izgubiti kilograme).

Cijena škole je 150 kuna mjesečno, a u cijenu je uključen stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga, zajednički treninzi tri puta tjedno, individualne konzultacije s trenerom i stručnim vodstvom te edukativna predavanja jednom mjesečno o pravilnoj prehrani i tehnikama trčanja.

Ukoliko ste zainteresirani za školu trčanja, prijaviti se možete na web stranici škole: www.skola.trcanje.hr.

http://zadovoljna.hr/clanak/zdravlje/skola-trcanja-druzenjem-protiv-viska-kilograma.html

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.