Sportske igre za udruge

Održani 1. Sportski susreti!

Od 9.-11. svibnja 2014. u Termama Jezerčica održani su Sportski susreti udruga HSDU-a. Okupilo se 125 članova udruga iz cijele RH. Poslužilo nas je prekrasno vrijeme te se predviđeni program uspio održati u cijelosti. 
 
Sudionici su se prvog dana okušali u kartaškim igrama, pikadu te aerobiku.
 
 
 
Subota je prošla u ozračju malog nogometa, badmintona, stolnog tenisa, aqua aerobika, balota i odbojke. Neki se nisu dali van iz bazena pa su uživali u čarima termalne vode. Također je održano predavanje o pravilnoj prehrani i važnosti tjelesne aktivnosti u samokontroli šećerne bolesti.
Subotnje poslijepodne obilježile su zabavne igre gdje su sudionici bili raspodijeljeni u tri ekipe. Do samog kraja igara, borba je bila neizvjesna i napeta. Pobjednika je odlučila igra „gusjenice“, gdje su članovi ekipe imali poveze preko očiju, osim kapetana ekipe, koji ih je sa začelja usmjeravao po poligonu. Bilo je smijeha, padova i puno zabave.
Ugodno se moglo razgibati na aerobiku kroz cijeli dan, kako u vodi tako i na mekanoj travi.
 
Sudionici su također imali prilike obići izložbeni prostor gdje su bili predstavljeni glukometri, potpuna kozmetika za osobe sa šećernom bolešću, ortopedski ulošci i cipele, provjeriti vitaminsko-mineralni status te prisustvovati prezentaciji kuhanja.   
Svečana večera je bila puna smijeha i plesa kao i nagradne tombole, gdje su sretnici otišli kućama s novim biciklom, vikendom za dvoje u Vodicama i pregršt drugih super nagrada.
 
 
 
Nedjelja se iskoristila više za opuštanje nego za sport te do podneva su se svi članovi kupali, ispijali kavicu  i ugodno se družili sve dok nije došlo vrijeme za rastanak.
 
Do idućeg puta svima zahvaljujemo na ugodnom društvu i zabavi.
Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su nam financijski te donacijom proizvoda pomogle u realizaciji projekta.
 
Više fotografija pogledajte na slijedećem linku

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.