Trudnoća i dijabetes

Trudnoća i dijabetes

Obavještavamo sve zainteresirane da će se ovogodišnji tečaj "Trudnoća i dijabetes" održati u subotu, 3. prosinca ove godine na SK Vuk Vrhovac, s početkom u 9 sati.  Ove godine se tečaj održava uz financijsku pomoć Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga i firme Bayer.

 

Sastojat će se od tri predavanja: prvo će održati profesorica dr. Marina Ivanišević, ginekologinja iz Petrove bolnice koja se dugi niz godina bavi dijabetičkim trudnoćama i članica tima prof. Đelmiša, voditelja Referentnog centra za trudnoću i dijabetes Ministarstva zdravstva RH.

Drugo predavanje govorit će o prehrani za vrijeme trudnoće uz dijabetes, a predavačica je dr. Ana-Marija Liberati Čižmek.

Treće predavanje obradit će neka psihološka pitanja vezana za trudnoću uz dijabetes i održat će ga prof. dr. Nataša Jokić-Begić, predstojnica Katedre za zdravstvenu i kliničku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Nakon svakog predavanja, planirana je diskusija i mogućnost postavljanja pitanja predavačicama. Po završetku svih izlaganja, uz malu zakusku organizirat ćemo razgovore volonterki ZDD-a koje imaju iskustvo trudnoće i majčinstva sa zainteresiranim polaznicama.

Očekivano vrijeme završetka je između 13,00 i 14,00 sati.

Ako želite, možete povesti partnera ili bilo koju blisku osobu (majku, prijateljicu...).

Cijena sudjelovanja (bez obzira na to dolazite li sami ili s još jednom osobom) je 20 kn, i može se uplatiti na račun ZDD-a  (2360000-1101555499) do 3. prosinca, ili osobno na licu mjesta u  subotu.

Kontakt telefon i email preko kojih možete najaviti dolazak kao i postavljati sva dodatna pitanja je 091/507-6295, i tecaj.trudnoca@gmail.com

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.