Edukativna radionica za oboljele od tipa 2 šećerne bolesti

Edukativna radionica za oboljele od tipa 2 šećerne bolesti
Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-ak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.
 

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima.
 
Pored usluge kvalitetnog smještaja, hotel Tomislavov dom vam nudi i mogućnost korištenja fitnessa, saune, jacuzzija te hotelskog bazena s mogućnošću protustrujnog plivanja.
 
Na usluzi vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!
 
Ponukani organizacijom ovakvih događanja, a s obzirom na ranije uspješno organizirane edukativne radionice HSDU-a, pozivamo vas na  „Edukativnu radionicu za oboljele od tipa 2 šećerne bolesti“, koja će se održati na Sljemenu, u hotelu Tomislavov dom  od 26.-29.10.2017.
 
Vikend obuhvaća:
 
- 3 puna pansiona u dvokrevetnim sobama u hotelu „Tomislavov dom“,
- radionice,
- predavanja, 
- ulaznicu za kazalište,
- prijevoz autobusom.
 
Cijena aranžmana iznosi 400,00 kuna po osobi.  
Razliku do ukupnog iznosa troškova iznad 400,00 kn snosi HSDU.
 
Rok prijava i uplata: 1.10.2017., odnosno do popunjenja kapaciteta 
(Prijave pristigle nakon ovoga datuma neće se uvažavati!).
 
PRIJAVU IZVRŠITI OVDJE PUTEM ONLINE OBRASCA.
 
Vaša prijava bit će u potpunosti prihvaćena uplatom iznosa od 400,00 kn na račun HSDU-a, IBAN: HR6223600001101494782.
 
Organizirani polazak autobusom iz Zagreba za članove naših udruga bit će 26.10. u 15 sati ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a odlazak je nakon ručka u nedjelju 29.10.2017.
 
Sve dodatne informacije možete dobiti na HSDU-ov mail: diabetes@diabetes.hr  ili u uredu HSDU-a na broj telefona 01 4847 807. 
 
Veselimo se ponovnom zajedničkom druženju!

Hrvatski savez dijabetičkih udruga


Raspored Edukativne radionice za oboljele od tipa 2 šećerne bolesti:
 
 
 
 

Tražilica

Copyright © 2018 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.