Poziv za organizaciju vrtnih parcela

Poziv za organizaciju vrtnih parcela

Udruge za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L u Čavoglavskoj ulici, Sv. Klara , Zagreb.

 

 

Pozivamo vas da se priključite udruzi 3L kao redoviti ili privremeni članovi koji bi na organiziranim vrtnim parcelama organski uzgajali vlastito povrće, bobičasto voće, začinsko bilje i cvijeće uz uvijet da dio proizvoda donirate udruzi na korištenje.
 
Pozivamo u prvom redu obitelji s djecom s posebnim zdravstvenim potrebama (dijabetes, celijakija, druge autoimune bolesti, alergije i sl.), zatim mlade oboljele od kroničnih nezaraznih bolesti i sve ljude dobre volje koji bi pripomogli radu udruge i ostvarenju naših ciljeva.
 
Ciljevi koje ovim projektom želimo ostvariti su direktno preventiva oboljenja i liječenje. Javite se bilo da zadovoljavate kriterije prijave za dodjelu parcela za 3L (prebivalište u Zagrebu - dokaz uvjerenje o prebivalištu i da po kućanstvu nemate zemlju na korištenju u Zagrebu - dokaz izjava koju potvrđujete kod bilježnika), bilo da želite redovito i aktivno sudjelovati ili tek povremeno sukladno mogućnostima.
 
Prijave primamo do utorka 14.5. do 12h. Na korištenje možemo dobiti 14 parcela veličine do 50 m2 uz uvijet da se na poziv odazove dovoljan broj kućanstava koji zadovoljavaju uvjete.
Detalje potražite na adresi udruge 3L

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.