ZDD i Studio smijeha

ZDD i Studio smijeha

Pridružite se Zagrebačkom dijabetičkom društvu u jedinstvenom projektu koji su kreirali u izvrsnoj suradnji sa "Studiom smijeha", prvim regionalnim udruženjem stand up komičara, pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj.

 
13. lipnja 2014. (petak) u 19 sati u Kinu Europa ćemo se do suza smijati najboljim sadržajima vrhunskih komičara, a posebno mjesto će zauzeti dijabetes - kao neiscrpan izvor materijala za šalu. 
 
Ulaznice za ovaj humanitarni projekt namijenjen radu udruge koja brine za oko 2.000 dijabetičara će biti moguće nabaviti po vrlo popularnoj cijeni od 35 kn na blagajni kina Europa ili ih rezervirati u Zagrebačkom dijabetičkom društvu osobno, na mobitel 091/4847-429 ili mail humor@zadi.hr
 
Cilj je projekta senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Želja nam je ideju predstaviti na dopadljiv, ali istovremeno visokoprofesionalan i etičan način, jedinstven u regiji i svijetu, koji će promovirati optimizam, suradnju i nadu u bolje sutra.
 
Nastupit će ponajbolji izvođači Studija smijeha, pet vrhunskih profesionalaca, uz voditelja cijelog nastupa. Teme svih izlaganja će biti standardne teme s kojima se lako možemo poistovjetiti, osvrt na tipične zdravstvene probleme, smiješnu stranu života s dijabetesom, te diskretna edukacija o potencijalnim zabludama i nedokazanim stavovima o dijabetesu. Ne zaboravimo i zdravstvene prednosti smijeha. Smijeh smanjuje razinu stresnih hormona koji utječu na šećer u krvi, krvni tlak i psihičku stabilnost pojedinca. Smijeh je fizička aktivnost, kojom se aktiviraju brojne mišićne skupine što utječe i na iskoristivost inzulina u organizmu. Smijeh utječe na pozitivno mišljenje i stavove, olakšava nam svakodnevicu i čuva zdravlje. Kao dodana vrijednost vrhunskom nastupu, predviđeni su pokloni za publiku.
 
Zahvala našim  partnerima: Roche, Bauerfind, Medtronic, Oktal Pharma, Abbott, Nicro, Ljekarne Dvoržak, Jadran Galenski laboratorij, te ostalima koji će se još prijaviti, bez čije podrške projekt ne bi mogao biti izveden.
 
Zlatni partneri su: Novonordisk i Medilab kojima se posebno zahvaljujemo za tu značajnu kategoriju sponzorstva.
 
p.s. pozivamo vas da aktivno pratite novosti vezane za ovaj jedinstveni događaj na našoj Facebook stranici http://humor.zadi.hr
 
http://humor.zadi.hr
www.zadi.hr

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.