Zagrebačka banka i Zagrebačko dijabetičko društvo

Zagrebačka banka i Zagrebačko dijabetičko društvo

Dragi dijabetičari i ljudi dobre volje,
Zagrebačko dijabetičko društvo se uspjelo kandidirati za humanitarni natječaj Zagrebačke banke i Unicredit-a! Prepoznali su kvalitetu i rad našeg društva i prihvatili naše argumente. No, neophodna nam je i vaša pomoć.

 

Ovo je vrlo poseban natječaj gdje novac za aktivnosti za djecu društva daju djelatnici Zagrebačke banke. Posao svih nas ostalih je da ih motiviramo i senzibiliziramo za pravu stvar!

Kako?!
Ovim letkom se Zagrebačko dijabetičko društvo obraća svim djelatnicima Zaba-e sa najvažnijom informacijom da smo uključeni u njihov program zajedničkog doniranja.

Ovdje je i pismo djelatnice Zagrebačke Banke, mame Damire Car Kapor zahvaljujući kojoj sve ovo ostvareno. Ona i njezino dijete s dijabetesom su upravo zahvaljujući Zagrebačkom dijabetičkom društvu puno naučili o dijabetesu i lakše se s tim nose.

Molimo vas da ta dva dokumenta na bilo koji način pokažete jednom ili više djelatnika ZABA-e, kako bismo ih informirali i motivirali da učine pravu stvar. Da omoguće Zagrebačkom dijabetičkom društvu još više aktivnosti i još bolji rad.

Natječaj traje do 30.11.2012. Ali to nije sve, na cjelokupan iznos donacija, Zagrebačka banka će donirati barem još toliko!

Akcija se provodi u cijeloj grupaciji Unicredit grupe, dakle ne samo u Hrvatskoj. Brojeve računa možete pronaći na našim kontakt stranicama.

Zajedno smo jači i unaprijed hvala svima na angažmanu,
Vaš ZDD i

Tražilica

Copyright © 2019 HSDU. Sva prava pridržana.
Designed and developed by Dedal komunikacije d.o.o.